10.08.2011 Large Tuinen No Comments

Oldenzaal

Oldenzaal

Deze tuin herbergt alle faciliteiten die een bourgondische leefstijl met zich meebrengt. Lekker borrelen met familie en vrienden en barbecuen in de buitenhaard waarbij de kippen ongedwongen rondscharrelen door de tuin.
De gehele tuin biedt alle mogelijkheden om informele zitplekken te creëren met altijd zicht op een prachtige border. Waar je ook zit in de tuin je begeeft je altijd tussen het groen van de beplanting. Wanneer het ‘s avonds afkoelt biedt de veranda samen met het haardvuur niet alleen bescherming tegen de kou maar is het bovenal een ultieme plek geworden die sfeer en gezelligheid uitstraalt en de mogelijkheid biedt om nog lang na te borrelen.

Perceel opp.: 600m2

 Wensen opdrachtgever:
– praktisch in onderhoud
– bourgondische leefwijze
– kippenhok
– veranda

Status: in voorbereiding

3D video tuinontwerp:

Comments are closed.