22.01.2012 Small Tuinen No Comments

Losser

Losser

Deze tuin is opgebouwd uit grote vlakken groen en verharding om de gehele structuur helder te houden, hierdoor voelt de tuin ruimer aan. De blokhagen in deze tuin benadrukken niet alleen de structuur van de tuin maar zorgen daarbij ook voor een spanningsveld doordat alles wat erachter zit niet in een keer te overzien is. Verder biedt de tuin ruimte om kleine informele zitplekken te creƫren, waarbij het grote terras uitermate geschikt is om de zomeravonden gezellig door te brengen met familie en vrienden in de tuin en om hier samen van te genieten.

Perceel: ca 90 m2

Wensen opdrachtgever:
– gazon
– tuinhuisje
– opslag haardhout
– plek voor kruiden ‘tuintje’
– de tuin moet niet in een keer te overzien zijn
– een terras om gezellig te kunnen zitten met familie en vrienden

Status: gestart met aanlegfase

3D video tuinontwerp:

Comments are closed.