08.02.2013 Small Tuinen No Comments

Bornsche Maten

Bornsche Maten

Een relatief kleine achtertuin waarbij de onderlinge samenhang verdwenen is. De carport waaronder de auto geparkeerd staat is aan de zijde van de tuin ook geopend. De wens was om deze te betrekken bij de tuin in de zomer maanden (wanneer auto buiten staat) zodat er een overdekt terras ontstaat onder de carport. Wanneer de auto er weer staat in de winter vervalt het terras en komen de potten met klimopgaaswerk ervoor te staan zodat je niet direct vanuit de woning op de auto kijkt. Het is een vrolijke tuin geworden met als bijzonder element de hangende ‘cocon’ verlichting aan een stalen draad. Dit zorgt ’s avonds voor een bijzondere sfeerverlichting en geeft de tuin een geheel eigenzinnig karakter mee.

Perceel opp: 50 m2

Wensen opdrachtgever:
– functionele inrichting
– carport in zomermaanden betrekken bij de tuin
– onderhoudsvriendelijk
– zicht op auto in winter vanuit woning wegnemen

Status: in voorbereiding

Comments are closed.