08.02.2013 Small Tuinen No Comments

Losser

Losser

Door het aankopen van een groenstrook van de gemeente is er extra ruimte ontstaan voor de tuin. De tuin heeft een modern/klassiek karakter meegekregen wat tot uiting komt in de strakke belijning gecombineerd met uitbundige beplanting.
Achterin de tuin is er middels een tuinhuis plaats gemaakt voor het stallen van fietsen e.d. ,waarbij zich direct grenzend aan het tuinhuis een overdekt terras bevindt waar je onder het genot van een hapje en drankje nog lang kunt genieten van de avondzon.

De relatief kleine voortuin heeft een eenduidige vormgeving waarbij de verschillende soorten hagen en materialen, en de verschillen in hoogtes het geheel een speels maar toch strak karakter meegeven. Een visitekaartje die het gehele jaar aantrekkelijk is.

Perceel opp: 110 m2

Wensen opdrachtgever:
– tuinhuis
– geen gazon
– ruimte voor het neerzetten van een kinderbadje etc.
– terrasoverkapping
– zicht vanuit de tuin op omliggende woningen beperken
– speels/strakke vormgeving

Status: in voorbereiding

Comments are closed.