08.02.2013 Small Tuinen No Comments

Oldenzaal

Oldenzaal

Achter de woning ligt een L-vormige tuin waarbij de samenhang ontbreekt. De aanwezige dakplataan achterin de tuin dient gespaard te blijven. Het interieur van de woning kenmerkt zich door robuust en “stoer” materiaal gebruik.
Deze sfeer heb ik doorgezet in de tuin door het toepassen van krachtige en robuuste materialen. De houten dekdelen bestaan uit brede onbewerkte steigerplanken waarbij betonnen U-elementen dienen als zitelement en opslagruimte voor haardhout. Door het stapelen van deze U-elementen ontstaat er een stoere wand tegen de schutting waar je van alles in kunt zetten. De gemetselde plantbak heeft een brede rand aan de voorzijde wat een robuuste uitstraling geeft. De weelderige beplanting van onder meer siergrassen en bamboe maken het geheel luchtiger en zorgen voor het groene aspect in de tuin wat zeker niet ontbreken mag.

Perceel opp: 75 m2

Wensen opdrachtgever:
– onderhoudsvriendelijk
– strak
– bestaande dakplataan handhaven

Status: in voorbereiding

IMG_5208_kleinIMG_5177_kleinIMG_5252_klein

IMG_5234_kleinIMG_5178_kleinIMG_5187_kleinIMG_5273_kleinIMG_5198_klein

Comments are closed.