08.03.2014 Medium Tuinen No Comments

Lichtenvoorde

Lichtenvoorde

Een prachtige tuin met mooie volwassen bomen en beplanting waarbij de achterzijde grenst aan een stukje bos. In deze tuin moest een kantoorruimte ingepast worden waarvan uit de tuin goed beleefbaar is en elkaar versterken. De bestaande elementen in de tuin moesten hierbij zoveel mogelijk gespaard blijven.

De nieuwe kantoorruimte  bestaat grotendeels uit grote glazen ruiten. Het krijgt hierdoor een transparant karakter waarbij je het gehele jaar de tuin van binnenuit kunt beleven.

Aangrenzend aan de ruimte zorgt de grote minimalistisch vormgegeven spiegelvijver nog eens voor een extra dimensie. Het strakke wateroppervlak weerspiegelt het silhouet van de prachtige bomen en zal tal van insecten en amfibieën aantrekken in de tuin.

Perceel Opp: 275 m2

Wensen opdrachtgever:
•    vijver
•    vanuit kantoorruimte tuinbeleving
•    maximaal behoud van de bestaande tuin
•    ruimte voor trampoline die later als terras gebruikt kan worden

Status: in voorbereiding

Comments are closed.