08.03.2014 Large Tuinen No Comments

Losser

Losser

Deze tuin kenmerkt zich door het groene karakter. Op elke plek in de tuin wordt je omringd door geurende en kleurige beplanting. Strak geknipte hagen en blokhagen geven de tuin de benodigde structuur, zowel in de zomer als in de wintermaanden.

Het terras ligt geheel tussen het groen, en heeft daardoor een eigen plek gekregen in de tuin. De begroeide en robuuste hardhoutenpergola geeft het terras nog extra geborgenheid mee. De terugkerende vormentaal en beperkte materiaalkeuze zorgen voor rust en eenheid in de tuin.

Perceel opp: 375 m2

Wensen opdrachtgever:
•    Landelijke sfeer
•    ruimte voor beplanting
•    creëren van diepte/speelsheid
•    vaste BBQ plek
•    zitgelegenheid in De tuin in

Status: aanlegfase gestart

Comments are closed.