08.03.2014 Medium Tuinen No Comments

Losser

Losser

Een diepe smalle tuin omringd door verschillende, veelal karakteristieke bebouwing/muren. Deze wanden zijn sfeerbepalend maar geven tevens een onrustig beeld door de verscheidenheid in de uitstraling ervan.
De tuin moet hierin de verbindende factor gaan worden en het tot een samenhangend geheel maken.

Door de tuin op te delen in verschillende tuinkamers wordt de langgerektheid eruit gehaald en wordt de tuinbeleving spannender doordat niet alles in een keer is te overzien. De bomen en beplanting spelen hierin een belangrijke rol. De beplantingsvakken in de tuin verbinden de tuinkamers met elkaar en verzachten de  harde overgangen tussen de verschillende wanden waardoor het geheel rust uitstraalt.

Perceel opp: 125 m2

Wensen opdrachtgever:
•    Ruimte voor beplanting
•    Gazon voor kinderen
•    Zicht op buren wegnemen
•    Gezellige tuin

Status: aanlegfase gestart

Comments are closed.